Actief aan de slag voor een hartveilig Landgraaf

Wat hebben we tot nu toe bereikt
Vanaf het moment van oprichting zijn we als bestuur actief aan de slag gegaan. Zo mogen we al enkele jaren rekenen op sponsorgelden, beschikbaar gesteld door diverse bedrijven en instanties. De reacties zijn zeer positief te noemen. Daar waar we met betrokken partijen gesproken hebben, was men graag bereid medewerking te verlenen op welke wijze dan ook. Er zijn ook al concrete toezeggingen gedaan. Toezeggingen in de vorm van aanschaffen van een AED-apparaat incl. installatie en onderhoud, als ook medewerking in de vorm van drukwerk en een naambanner die we kunnen gebruiken op evenementen zoals jaarmarkten, braderieën enz.
Waar willen we naar toe
Het is de bedoeling om een dekkend netwerk van AED's binnen Landgraaf in te richten. Op dit moment zijn reeds 32 apparaten beschikbaar. Op dit moment hebben we 320 vrijwilligers die opgeleid zijn. HartslagNu telt maar liefst 451 vrijwilligers voor de gemeente Landgraaf. U kunt zich nog steeds aanmelden als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden via deze site.Meer info vindt u onder het knopje vrijwilligers.

Helaas constateren we dat er veel mensen die zich als vrijwilliger hebben opgegeven niet bij de herhalingstrainingen verschijnen. Deze trainingen worden door de gemeente en dus met gemeenschapsgeld betaald. Zodra we het vrijwilligersbestand opgeschoond hebben, gaan we kijken hoe we dit kunnen verbeteren.Aanmelden als vrijwilliger
 1. Hierbij wil ik mij aanmelden als vrijwilliger Stichting Hartveilig Landgraaf
 2. Voornaam(*)
  Invalid Input
 3. Achternaam(*)
  Invalid Input
 4. Meisjesnaam
  Invalid Input
 5. Geboortedatum(*)
  Geen -/of onjuiste datum
 6. Straat en nr.(*)
  Invalid Input
 7. Postcode(*)
  Invalid Input
 8. Woonplaats(*)
  Invalid Input
 9. Telefoon
  Invalid Input
 10. Mobiel
  Invalid Input
 11. Email(*)
  Invalid Input
 12. Ik ben oproepbaar op bovenvermeld telefoonnummer:
 13. Gehele week(*)
  Invalid Input
 14. Oproepbaar uren
  Invalid Input
  Op welke uren bent u oproepbaar
 15. Dagen
  Invalid Input
 16. Om een goed overzicht te krijgen/houden van alle vrijwilligers ga ik akkoord met aanmelding als vrijwilliger bij AED-alert met als opleider B.L.E.R.
 17. Ik ben al opgeleid als BHV-er
  Invalid Input
 18. Andere opleiding
  Invalid Input
 19. Zo ja, welke opleiding en via wie
  Invalid Input
 20. Al vast bedankt voor uw aanmelding
 21. Beveiligingscode
  Beveiligingscode
    VerversenCodes zijn niet correct.
  Typ deze tekens in het vakje hieronder

Vrijwilligers

 

vrijwilliger

aed

aed ablauf